Udveksling og retur

Vi ønsker, at du er helt tilfreds med dit køb

Kontroller venligst hurtigst muligt efter modtagelsen og lad ikke tilbehørene gå før du kontrollerer hovedelementet for størrelsen. Hvis du af en eller anden grund ikke er helt tilfreds med dit køb, vil vi gerne bytte eller returnere det som en betingelse. Dette returnerer politikken. Gratis afkast på 365 dage. Ret noget af enhver grund op til et år efter du har købt det. Vi giver dig fuld refusion eller refusion.

 

Vender tilbage

Du kan tjekke og teste varerne på en måde, der ville være muligt i en butik. Det er rigtigt at prøve sko til størrelsen.
Hvis du gerne vil returnere en del af eller hele din bestilling til refusion eller udveksling, skal du underrette os inden 14 dage fra dagen efter levering af varen. Du kan fortælle os ved at sende en anmodning om refusion i hele ordrenafsnittet på din konto på denne hjemmeside eller via e-mail eller telefon.

Hvor sko måske ikke får fuld refusion, hvis skoen kun returneres delvist.

Initære elementer, f.eks. Stifter og g-strings kan ikke returneres, når hygiejneforseglingen er afbrudt. Produkter kan ikke returneres, når de bæres.

Kunder kan muligvis ikke modtage fuld refusion, hvis varer returneres til os eller vaskes, ikke i den oprindelige tilstand med de intakte mærker, med tegn eller lugt (såsom parfume eller cigaretrøg).

Vi beder om, at varerne returneres sammen med den oprindelige producentens pakke, så fremtidige kunder kan modtage varen som angivet af producenten.

Behold forsendelsesbeviset, når varen sendes tilbage til os. Dette er for din sikkerhed, hvis varerne går tabt i transit.

Ret til at annullere

Du har lovbestemt ret til at annullere din ordre i henhold til reglerne om forbrugerkontrakter fra 2013 (oplysninger, aflysninger og afgifter). For mere information, se siden "Right to Cancel".

 

Tilbagekøbspolitik

For fuldstændige refusionsanmodninger eller aflysninger, der modtages inden for 14 dage fra dagen efter levering af ordren, refunderer vi betalingen inklusive fragt- og håndteringsomkostninger (undtagen de ekstra omkostninger, der opstår, hvis du vælger en anden leveringstype end den Mindre dyre standard leveringsstandard Tilbydes af os). Køber er ansvarlig for returomkostningerne på ordreelementer.

For delvist returneringskvittering modtaget inden for 14 dage fra dagen efter levering, refunderer vi ordreelementets omkostninger. Forsendelses- og emballageomkostninger refunderes ikke. Køber er ansvarlig for returomkostningerne på ordreelementer.

Fuldt eller delvist ordreafkast modtaget efter 14 dages levering kan accepteres efter vores skøn og en kreditnota eller udveksling tilbydes. Emballerings- og forsendelsesomkostningerne kan ikke refunderes, og køberen er ansvarlig for returomkostningerne på ordreelementerne.

Standard forsendelses- og forsendelsesomkostninger for udvekslingsposter vil ikke blive opkrævet, medmindre udvekslingsposter efterfølgende returneres til os for tilbagebetaling, i hvilket tilfælde de vil blive fratrukket restitutionen. Ekspres forsendelse og forsendelsesomkostninger for udvekslingsvarer skal betales på forhånd.

 

Procedure

Hvis du vil annullere en ordre i henhold til Forbrugerkontrakten (Oplysninger, Afbestilling og Tillægsgebyrer) 2013. Klik her for detaljer.

For at indsende en anmodning om tilbagebetaling via dette websted, log ind på din konto, gå til "Afsluttede ordrer", klik på "Returner elementer" ved siden af ​​ordren, udfyld formularen og klik på "Send returforespørgsel". Alternativt kan du kontakte os via telefon eller email med dit bestillingsnummer, hvad du vil returnere og hvorfor du vil returnere det.

Derefter modtager du en email med dit ID for tilbagesøgningsanmodning og instruktioner om, hvordan du returnerer varerne.

Vi er enige med dig om at tilbagebetale, erstatte eller bytte varen afhængigt af tilgængelighed.

Ret venligst returartiklerne uden ufravigelige forsinkelser og i hvert fald senest 14 dage efter datoen for din anmodning om returnering. Vi anbefaler dig at bruge en anbefalet mail eller spor og spor metode, der giver tilstrækkelig dækning for den sendte værdi.

Når vi modtager pakken, afgør vi om varen er acceptabel for retur i overensstemmelse med vores politik.

Når du har modtaget det returnerede produkt, sender vi dig en e-mail-bekræftelse, og refusionen behandles inden for 7 dage.

Restitutioner vil blive returneret ved hjælp af samme betalingsmiddel, der anvendes til den oprindelige transaktion. Det kan tage flere ekstra arbejdsdage for banksystemet og kreditkortet at tilbagebetale pengene på dit kreditkort eller din bankkonto, når vi har behandlet refusionen.

Hvis artiklen er uacceptabel, returnerer vi den med en begrundelse for dens retur.