Nike Air Classic BW Atlanta 1996Nike Air Classic BW Atlanta 1996
Move your mouse over image or click to enlarge

Nike Air Classic BW Atlanta 1996

Hurtigt overblik

Nike Air Classic BW Atlanta 1996

Pris: 1.099,99 kr

Special Price 567,99 kr

Availability: På lager

Detaljer

Nike Air Classic BW Atlanta 1996 er en fest for både gamle og nye. Imponerende ydeevne-funktioner er blevet tilføjet til en stadig populær silhuet. Det kommer sammen for at levere komfort, holdbarhed og det ikoniske udseende, der er blevet så populært.
En del af en bredere samling inspireret af de kommende olympiske lege, andre silhuetter har featurød en lignende farvebølge omfatter Presto, Uptempo og Pegasus. Nu har vi det 'store vindue', som modtager en patriotisk blanding af hvid og flåde, komprimeret af subtile rører af rød, neonorange og guld.
I 1996 blev de olympiske lege i Atlanta i gang med den sene muslimske Ali, der lygter faklen for at betegne starten af ​​spil. Det vil for evigt gå ned i sportshistorien, ligesom også USAs succesfulde vindende strejf på banen. Hilsen til det amerikanske olympiske hold i 1996, er dette par stemplet med en guld Swoosh over sidevæggen. Det siger sig selv,mænddet kommer til at repræsentere den vindende medalje. Flere guld kan findes på luftenheden,mænden prødominant skygge af hvidbalancerer udseendet andre steder.

Indsend din bedømmelse

You're reviewing: Nike Air Classic BW Atlanta 1996

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Quality
Price
Value